top of page

Diensten

Spelen met letters

Didactisch onderzoek

Wanneer je merkt dat je kind niet goed in zijn vel zit, niet meer naar school wil of zijn ontwikkeling lijkt te stagneren, is het van belang om te onderzoeken waarom dit zo is en welke behoeften je kind heeft om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Als onderwijsprofessionals doen wij dit door middel van didactisch onderzoek, maar daar blijft het niet bij. Wij gaan ook in gesprek met zowel de ouders als het kind zelf, om vervolgens een advies op maat op te stellen voor mogelijke aanpassingen in het onderwijs op school.  

Daarnaast stellen we doelen op die we kunnen gebruiken in een Remedial Teaching traject, of in de ondersteuning bij (vermoedelijke) hoogbegaafdheid. Meer over het Didactisch onderzoek kunt u lezen op de pagina Didactisch onderzoek

In het klaslokaal

Bijlessen 

Heeft uw kind moeite heeft met rekenen of begrijpend lezen of een ander vak?  Maakt u zich dan geen zorgen, wij staan klaar om te helpen! Samenwerken maakt niets te moeilijk.

Met onze persoonlijke bijles diensten en effectieve lesmethoden zorgen wij ervoor dat uw kind beter grip krijgt op het vak waar hij of zij moeite mee heeft. Of het nu gaat om rekenen, taal, begrijpend lezen of een ander vak, wij bieden ondersteuning en begeleiding op het tempo van uw kind.

Samen gaan we aan de slag om het zelfvertrouwen van uw kind te vergroten en hem of haar te helpen succesvol te zijn in dat ene lastige vak. Dus waar wacht u nog op? Scroll verder voor meer informatie over onze diensten en hoe wij uw kind kunnen helpen om zijn of haar academische doelen te bereiken!

Werken aan wiskundige problemen

Remedial Teaching

Ieder kind is uniek en sommige kinderen hebben net iets meer ondersteuning nodig dan de instructie die ze in de klas ontvangen. Als uw kind te maken heeft met leerproblemen, grote achterstan of stoornissen op het gebied van gedrag of ontwikkeling, dan is remedial teaching dé oplossing..

Wat houdt onze aanpak in? Het omvat individuele begeleiding op maat, waarbij we doelgericht en intensief aan de slag gaan om de specifieke behoeften van uw kind te adresseren. Wij geloven in hulp op maat, wat betekent dat we de ondersteuning afstemmen op de unieke leerstijl en behoeften van uw kind.

Daarnaast is leren omgaan met het leerprobleem of de stoornis een belangrijk aspect van onze aanpak. Samen met uw kind gaan we aan de slag om te leren omgaan met de uitdagingen die ze tegenkomen en hen te helpen hun volledige potentieel te bereiken. Wij werken volgens een handelingsgerichte aanpak, waarbij wij nauw samenwerken met ouders, school en andere professionals om de beste resultaten te behalen voor uw kind.

Bij ShuTeaches staat uw kind centraal. Wij zijn toegewijd om hen de beste ondersteuning te bieden en hen te helpen om te gaan met hun leerprobleem of stoornis, zodat ze succesvol kunnen zijn op school en in het leven. 

meisje met rugzak

Ondersteuning bij hoogbegaafdheid

ShuTeaches biedt coaching en training aan voor hoogbegaafde kinderen, met als doel de sociale en emotionele ontwikkeling van het kind te ondersteunen. Hoogbegaafde kinderen kunnen namelijk verschillende karaktereigenschappen hebben die kunnen leiden tot sociale en emotionele problemen, en het is ons doel om stapsgewijs verbetering te bereiken. Ik begeleid uw kind bij het zetten van deze stappen, zodat we samen op weg gaan naar de gewenste situatie.
 

Schooldagen

Huiswerkbegeleiding

Heb jij moeite om jezelf te motiveren om aan de slag te gaan met je huiswerk? Of Kan jij wel wat extra steun gebruiken bij het maken van je schoolwerk?

Ik help je weer op weg en zorg dat je in alle rust je achterstanden kunt wegwerken en weer vol goede moed naar school kunt gaan.

Gelukkige lezer

Leestraject

Is uw kind aan het worstelen met lezen in groep 3 of 4? Goed technisch lezen legt de solide basis voor het leesproces van een kind, zowel binnen als buiten de schoolmuren. Bij mijn leestraject maak ik gebruik van diverse effectieve methodes om het technisch lezen van uw kind te verbeteren en te optimaliseren. Geef uw kind de beste start in het leesavontuur en laat mij hem of haar begeleiden op weg naar leessucces!

Schooljongen die Tablet gebruikt

Psycho-Educatieve Peer Groepen:

Bij ShuTeaches leggen we de nadruk op het begrijpen van de emotionele en psychologische aspecten van hoogbegaafdheid. Onze aanpak is gericht op het ontwikkelen van zelfbewustzijn en het bieden van inzichten in de unieke wereld van hoogbegaafde kinderen.

 Onze peergroepen zijn een ideale setting voor uw kind om te leren en te groeien samen met leeftijdsgenoten. Deze groepen richten zich op het versterken van sociale vaardigheden, het bevorderen van emotioneel bewustzijn en het aanbieden van academische verrijking, allemaal binnen een psycho-educatief kader.

Yellow Slime Fun

Begeleiding HB Thuiszitters

We begrijpen dat elke leerling uniek is en dat soms traditionele onderwijsinstellingen niet de juiste omgeving bieden voor hun groei. Daarom bieden we begeleiding aan thuiszitters die zich richt op het creëren van een ondersteunende en stimulerende omgeving waarin ze zich kunnen ontwikkelen en groeien. Onze ervaren begeleiders bieden gepersonaliseerde ondersteuning om thuiszitters te helpen hun zelfvertrouwen te vergroten, hun sociale en emotionele vaardigheden te verbeteren en hun individuele doelen te bereiken. We zijn er om thuiszitters te ondersteunen en te begeleiden op hun unieke educatieve reis, met begrip, geduld en toewijding.

klasse van de Wetenschap

Shu'STEAM club

Is jouw kind een nieuwsgierige ontdekker met een passie voor wetenschap, technologie, engineering, kunst en wiskunde?

Dan is Shu'STEAM Club de perfecte plek voor hen om te stralen!

Bij Shu'STEAM club moedigen we kinderen aan om hun nieuwsgierigheid te omarmen, hun creativiteit te uiten en samen te werken aan spannende projecten. 

In onze club ontmoet jouw kind gelijkgestemde leeftijdsgenoten en ervaren mentoren die hen begeleiden bij het verkennen van de fascinerende wereld van STEAM.

Of het nu gaat om het bouwen van robots, het maken van kunstwerken of het oplossen van uitdagende problemen, bij Shu's STEAM Club ontwikkelen kinderen niet alleen hun vaardigheden, maar ook hun zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. 

Geef jouw kind de kans om te bloeien en te groeien in een stimulerende omgeving vol met mogelijkheden! 

bottom of page