top of page

Diensten

Spelen met letters

Ik leer anders basistraining

Slechts een kleine groep leert visueel. Door de informatie te vertalen naar beelden, kan deze groep zich de lesstof wel eigen maken. Tijdens een korte training leer je deze techniek zelf toepassen. Ideaal om vervolgens de lesstof in de klas goed te kunnen volgen.

In het klaslokaal

Bijlessen 

Bij ShuTeaches begrijp ik als geen ander dat ouders soms merken dat hun kind moeite heeft met rekenen of begrijpend lezen. Maar maakt u zich geen zorgen, ik sta klaar om te helpen! Samenwerken maakt niets te moeilijk.

Met mijn persoonlijke bijlesdiensten en effectieve lesmethoden zorg ik ervoor dat uw kind beter grip krijgt op het vak waar hij of zij moeite mee heeft. Of het nu gaat om rekenen, taal, begrijpend lezen of een ander vak, ik bied ondersteuning en begeleiding op het tempo van uw kind.

Samen gaan we aan de slag om het zelfvertrouwen van uw kind te vergroten en hem of haar te helpen succesvol te zijn in dat ene lastige vak. Dus waar wacht u nog op? Scroll verder voor meer informatie over mijn diensten en hoe ik uw kind kan helpen om zijn of haar academische doelen te bereiken!

Werken aan wiskundige problemen

Remedial Teaching

Ieder kind is uniek en sommige kinderen hebben net iets meer ondersteuning nodig dan de instructie die ze in de klas ontvangen. Als uw kind te maken heeft met leerproblemen, grote achterstan of stoornissen op het gebied van gedrag of ontwikkeling, dan is remedial teaching dé oplossing..

Wat houdt mijn aanpak in? Het omvat individuele begeleiding op maat, waarbij we doelgericht en intensief aan de slag gaan om de specifieke behoeften van uw kind te adresseren. Ik geloof in hulp op maat, wat betekent dat ik de ondersteuning afstem op de unieke leerstijl en behoeften van uw kind.

Daarnaast is leren omgaan met het leerprobleem of de stoornis een belangrijk aspect van mijn aanpak. Samen met uw kind gaan we aan de slag om te leren omgaan met de uitdagingen die ze tegenkomen en hen te helpen hun volledige potentieel te bereiken. Ik werk volgens een handelingsgerichte aanpak, waarbij ik nauw samenwerk met ouders, school en andere professionals om de beste resultaten te behalen voor uw kind.

Bij ShuTeaches staat uw kind centraal. Ik ben toegewijd om hen de beste ondersteuning te bieden en hen te helpen om te gaan met hun leerprobleem of stoornis, zodat ze succesvol kunnen zijn op school en in het leven. 

meisje met rugzak

Coaching bij hoogbegaafdheid

ShuTeaches biedt coaching en training aan voor hoogbegaafde kinderen, met als doel de sociale en emotionele ontwikkeling van het kind te ondersteunen. Hoogbegaafde kinderen kunnen namelijk verschillende karaktereigenschappen hebben die kunnen leiden tot sociale en emotionele problemen, en het is ons doel om stapsgewijs verbetering te bereiken. Ik begeleid uw kind bij het zetten van deze stappen, zodat we samen op weg gaan naar de gewenste situatie.
 

Schooldagen

Huiswerkbegeleiding

Heb jij moeite om jezelf te motiveren om aan de slag te gaan met je huiswerk? Of Kan jij wel wat extra steun gebruiken bij het maken van je schoolwerk?

Ik help je weer op weg en zorg dat je in alle rust je achterstanden kunt wegwerken en weer vol goede moed naar school kunt gaan.

Gelukkige lezer

Leestraject

Is uw kind aan het worstelen met lezen in groep 3 of 4? Goed technisch lezen legt de solide basis voor het leesproces van een kind, zowel binnen als buiten de schoolmuren. Bij mijn leestraject maak ik gebruik van diverse effectieve methodes om het technisch lezen van uw kind te verbeteren en te optimaliseren. Geef uw kind de beste start in het leesavontuur en laat mij hem of haar begeleiden op weg naar leessucces!

Student Paper Writing

Didactisch onderzoek

Wanneer je merkt dat je kind niet goed in zijn vel zit, niet meer naar school wil of zijn ontwikkeling lijkt te stagneren, is het van belang om te onderzoeken waarom dit zo is en welke behoeften je kind heeft om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Als onderwijsprofessional doe ik dit door middel van didactisch onderzoek, maar daar blijft het niet bij. Ik ga ook in gesprek met zowel de ouders als het kind zelf, om vervolgens een advies op maat op te stellen voor mogelijke aanpassingen in het onderwijs op school.  

Daarnaast stel ik doelen op die we kunnen gebruiken in een Remedial Teaching traject, of in de ondersteuning bij (vermoedelijke) hoogbegaafdheid. Meer over het Didactisch onderzoek kunt u lezen op de pagina Didactisch onderzoek

bottom of page