top of page

Hizmetler

Spelen met letters

Aksi takdirde temel eğitimi öğretiyorum

Sadece küçük bir grup görsel olarak öğrenir. Bilgileri resimlere çevirerek, bu grup malzemeye hakim olabilir. Kısa bir eğitim sırasında bu tekniği kendiniz uygulamayı öğreneceksiniz. Sınıfta ders materyalini takip etmek için idealdir.

In het klaslokaal

Tutorials 

Hepimizin, ustalaşmamızın çok zor olduğunu düşündüğümüz bir konusu vardır. Bunun için buradayım - bu engeli aşmanıza yardımcı olmak için, çünkü birlikte yaptığımızda hiçbir şey çok zor değil. Hizmetlerim ve öğretim yöntemlerim hakkında daha fazla bilgi için kaydırın.

Werken aan wiskundige problemen

İyileştirici öğretim

İyileştirici öğretim, sınıfta aldıkları eğitimden biraz daha fazla desteğe ihtiyaç duyan çocuklar içindir. Öğrenme sorunları ya da davranış ya da gelişim alanlarındaki bozuklukları nedeniyle desteğe ihtiyaçları vardır. `Destek şunlardan oluşur:

  • Bireysel rehberlik

  • Hedef odaklı ve yoğun çalışma

  • özel yardım

  • Bir öğrenme problemi/bozukluğu ile nasıl başa çıkılacağını öğrenmek

  •  Eylem odaklı çalışma

meisje met rugzak

Ondersteuning bij hoogbegaafdheid

ShuTeaches biedt coaching en training aan voor hoogbegaafde kinderen, met als doel de sociale en emotionele ontwikkeling van het kind te ondersteunen. Hoogbegaafde kinderen kunnen namelijk verschillende karaktereigenschappen hebben die kunnen leiden tot sociale en emotionele problemen, en het is ons doel om stapsgewijs verbetering te bereiken. Ik begeleid uw kind bij het zetten van deze stappen, zodat we samen op weg gaan naar de gewenste situatie.
 

Schooldagen

Huiswerkbegeleiding

Heb jij moeite om jezelf te motiveren om aan de slag te gaan met je huiswerk? Of Kan jij wel wat extra steun gebruiken bij het maken van je schoolwerk?

Ik help je weer op weg en zorg dat je in alle rust je achterstanden kunt wegwerken en weer vol goede moed naar school kunt gaan.

Gelukkige lezer

Leestraject

Is uw kind aan het worstelen met lezen in groep 3 of 4? Goed technisch lezen legt de solide basis voor het leesproces van een kind, zowel binnen als buiten de schoolmuren. Bij mijn leestraject maak ik gebruik van diverse effectieve methodes om het technisch lezen van uw kind te verbeteren en te optimaliseren. Geef uw kind de beste start in het leesavontuur en laat mij hem of haar begeleiden op weg naar leessucces!

Schooljongen die Tablet gebruikt

Psycho-Educatieve Peer Groepen:

Bij ShuTeaches leggen we de nadruk op het begrijpen van de emotionele en psychologische aspecten van hoogbegaafdheid. Onze aanpak is gericht op het ontwikkelen van zelfbewustzijn en het bieden van inzichten in de unieke wereld van hoogbegaafde kinderen.

 Onze peergroepen zijn een ideale setting voor uw kind om te leren en te groeien samen met leeftijdsgenoten. Deze groepen richten zich op het versterken van sociale vaardigheden, het bevorderen van emotioneel bewustzijn en het aanbieden van academische verrijking, allemaal binnen een psycho-educatief kader.

Yellow Slime Fun

Begeleiding HB Thuiszitters

We begrijpen dat elke leerling uniek is en dat soms traditionele onderwijsinstellingen niet de juiste omgeving bieden voor hun groei. Daarom bieden we begeleiding aan thuiszitters die zich richt op het creëren van een ondersteunende en stimulerende omgeving waarin ze zich kunnen ontwikkelen en groeien. Onze ervaren begeleiders bieden gepersonaliseerde ondersteuning om thuiszitters te helpen hun zelfvertrouwen te vergroten, hun sociale en emotionele vaardigheden te verbeteren en hun individuele doelen te bereiken. We zijn er om thuiszitters te ondersteunen en te begeleiden op hun unieke educatieve reis, met begrip, geduld en toewijding.

klasse van de Wetenschap

Shu'STEAM club

Is jouw kind een nieuwsgierige ontdekker met een passie voor wetenschap, technologie, engineering, kunst en wiskunde?

Dan is Shu'STEAM Club de perfecte plek voor hen om te stralen!

Bij Shu'STEAM club moedigen we kinderen aan om hun nieuwsgierigheid te omarmen, hun creativiteit te uiten en samen te werken aan spannende projecten. 

In onze club ontmoet jouw kind gelijkgestemde leeftijdsgenoten en ervaren mentoren die hen begeleiden bij het verkennen van de fascinerende wereld van STEAM.

Of het nu gaat om het bouwen van robots, het maken van kunstwerken of het oplossen van uitdagende problemen, bij Shu's STEAM Club ontwikkelen kinderen niet alleen hun vaardigheden, maar ook hun zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. 

Geef jouw kind de kans om te bloeien en te groeien in een stimulerende omgeving vol met mogelijkheden! 

bottom of page