top of page

Shu's STEAM Club

Heeft uw kind een passie voor wetenschap, technologie, engineering, kunst en wiskunde (STEAM)? Dan is Shu's STEAM Club de perfecte plek voor hen!

Ontdek Shu's STEAM Club!

Welkom bij Shu's STEAM Club, waar kinderen  een spannende reis maken door de wereld van wetenschap, technologie, engineering, kunst en wiskunde (STEAM). Onze club biedt een inspirerende omgeving waarin kinderen hands-on activiteiten en boeiende projecten verkennen om hun passie voor STEAM te ontwikkelen.

Wat bieden wij:

In Shu's STEAM Club verkennen kinderen verschillende STEAM-disciplines zoals robotica, coderen en innovatieve ontwerpuitdagingen. Ons programma is ontworpen om hun probleemoplossend vermogen te vergroten, teamwork te stimuleren en hen voor te bereiden op de technologische wereld van morgen.

Technologie Klasse
Engineering Robot Car
Waarom meedoen:

Door deel te nemen aan Shu's STEAM Club kunnen kinderen hun passie voor STEAM verder ontwikkelen in een stimulerende en ondersteunende omgeving. Onze ervaren mentoren begeleiden hen bij elke stap, van het verkennen van nieuwe concepten tot het uitwerken van hun eigen projecten. Dit is de perfecte kans voor kinderen om nieuwe vaardigheden te leren, vriendschappen te sluiten en hun zelfvertrouwen te vergroten terwijl ze zich voorbereiden op de uitdagingen van de moderne wereld.

                   Waar en wanneer:
  • 30 augustus t/m 18 oktober 2024 

  • Tijd: 16.00 - 18.00 uur

  • Locatie: Theemsweg 51, 3201LT Spijkenisse

                      Prijs en aanmelding:
  • Prijs: 8 sessies voor €360 (excl. btw)

bottom of page