top of page

Services

Spelen met letters

I learn basic training differently

Only a small group learns visually. By translating the information into images, this group can master the teaching material. During a short training you learn to apply this technique yourself. Ideal to be able to follow the lesson material in the classroom.

In het klaslokaal

Tutoring 

We all have that one subject that we think is too hard for us to master. That's what I am here for — to help you overcome this hurdle, because nothing is too difficult when we do it together. Scroll on for more information about my services and teaching methods.

Werken aan wiskundige problemen

Remedial Teaching

Remedial teaching is for children who need a little more support than the instruction they receive in the classroom. Because of their learning problem or disorder in the field of behavior or development, they need support. `The support consists of:

  • Individual guidance

  • Goal-oriented and intensive work

  • Customized help

  • Learning to deal with a learning problem/disorder

  •  Act-oriented working

meisje met rugzak

Ondersteuning bij hoogbegaafdheid

ShuTeaches biedt coaching en training aan voor hoogbegaafde kinderen, met als doel de sociale en emotionele ontwikkeling van het kind te ondersteunen. Hoogbegaafde kinderen kunnen namelijk verschillende karaktereigenschappen hebben die kunnen leiden tot sociale en emotionele problemen, en het is ons doel om stapsgewijs verbetering te bereiken. Ik begeleid uw kind bij het zetten van deze stappen, zodat we samen op weg gaan naar de gewenste situatie.
 

Schooldagen

Huiswerkbegeleiding

Heb jij moeite om jezelf te motiveren om aan de slag te gaan met je huiswerk? Of Kan jij wel wat extra steun gebruiken bij het maken van je schoolwerk?

Ik help je weer op weg en zorg dat je in alle rust je achterstanden kunt wegwerken en weer vol goede moed naar school kunt gaan.

Gelukkige lezer

Leestraject

Is uw kind aan het worstelen met lezen in groep 3 of 4? Goed technisch lezen legt de solide basis voor het leesproces van een kind, zowel binnen als buiten de schoolmuren. Bij mijn leestraject maak ik gebruik van diverse effectieve methodes om het technisch lezen van uw kind te verbeteren en te optimaliseren. Geef uw kind de beste start in het leesavontuur en laat mij hem of haar begeleiden op weg naar leessucces!

Schooljongen die Tablet gebruikt

Psycho-Educatieve Peer Groepen:

Bij ShuTeaches leggen we de nadruk op het begrijpen van de emotionele en psychologische aspecten van hoogbegaafdheid. Onze aanpak is gericht op het ontwikkelen van zelfbewustzijn en het bieden van inzichten in de unieke wereld van hoogbegaafde kinderen.

 Onze peergroepen zijn een ideale setting voor uw kind om te leren en te groeien samen met leeftijdsgenoten. Deze groepen richten zich op het versterken van sociale vaardigheden, het bevorderen van emotioneel bewustzijn en het aanbieden van academische verrijking, allemaal binnen een psycho-educatief kader.

Yellow Slime Fun

Begeleiding HB Thuiszitters

We begrijpen dat elke leerling uniek is en dat soms traditionele onderwijsinstellingen niet de juiste omgeving bieden voor hun groei. Daarom bieden we begeleiding aan thuiszitters die zich richt op het creëren van een ondersteunende en stimulerende omgeving waarin ze zich kunnen ontwikkelen en groeien. Onze ervaren begeleiders bieden gepersonaliseerde ondersteuning om thuiszitters te helpen hun zelfvertrouwen te vergroten, hun sociale en emotionele vaardigheden te verbeteren en hun individuele doelen te bereiken. We zijn er om thuiszitters te ondersteunen en te begeleiden op hun unieke educatieve reis, met begrip, geduld en toewijding.

klasse van de Wetenschap

Shu'STEAM club

Is jouw kind een nieuwsgierige ontdekker met een passie voor wetenschap, technologie, engineering, kunst en wiskunde?

Dan is Shu'STEAM Club de perfecte plek voor hen om te stralen!

Bij Shu'STEAM club moedigen we kinderen aan om hun nieuwsgierigheid te omarmen, hun creativiteit te uiten en samen te werken aan spannende projecten. 

In onze club ontmoet jouw kind gelijkgestemde leeftijdsgenoten en ervaren mentoren die hen begeleiden bij het verkennen van de fascinerende wereld van STEAM.

Of het nu gaat om het bouwen van robots, het maken van kunstwerken of het oplossen van uitdagende problemen, bij Shu's STEAM Club ontwikkelen kinderen niet alleen hun vaardigheden, maar ook hun zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. 

Geef jouw kind de kans om te bloeien en te groeien in een stimulerende omgeving vol met mogelijkheden! 

bottom of page